Informasjon, koronapandemien

KJÆRE ALLE MEDLEMMER OG VENNER AV SKOPPUM IDRETTSLAG – STATUS FOR AKTIVITET

Den 12. Mars ble det sendt ut varsel om umiddelbar stans av all organisert aktivitet i idrettslagets regi frem til 1. Mai. Siden det har vårt idrettsanlegg og klubbhus vært stengt. Kommunen valgte å åpne idrettsanlegget for uorganisert aktivitet etter 3 uker. Norske myndigheter og idrettsforbundet har åpnet for en begrenset adgang til organisert aktivitet innenfor strenge rammer. Dette innebærer treningsgrupper på maks 5 deltagere som skal holde minimum 2 meter avstand til hverandre. Det hviler derfor et stort ansvar på idrettslaget når det skal legges tilrette for dette. Styret kan ikke se at det er forsvarlig å åpne opp for organisert aktivitet for barn opp til 12 år innenfor de kravene som myndigheter og idretten stiller.

Styret i idrettslaget har derfor besluttet følgende vedtak foreløpig frem til 1. Juni:
– Det åpnes for organisert fotballaktivitet i klubbens ungdomslag innenfor de kravene som er stilt i forhold til smitteverntiltak, avstand og antall spillere i gruppe.
– Det åpnes for begrenset aktivitet i skigruppa gjennom rulleskitrening og barmarkstrening innenfor de kravene som stilles til avstand og antall utøvere i gruppe.
– Barnefotballen opp til 12 år har fortsatt treningsforbud foreløpig frem til 1. Juni
– Turnaktivitet og allaktivitetstilbud for barn opp til 12 år har fortsatt treningsforbud frem til foreløpig 1. Juni.
– Idrettslagets klubbhus er fortsatt stengt med unntak av Blåbærlyngen barnehage som benytter dette på dagtid mand – fred etter avtale.
Frister for årsmøter er utsatt og styret kommer tilbake til når og hvordan dette skal gjennomføres senere.

Styret henstiller til alle medlemmer og særlig alle voksne om å ha fullt fokus på forebyggende smittevern, at vi passer på hverandre og følger de anbefalinger myndighetene gir oss. Dette er en viktig samfunnsdugnad og jo flinkere vi er i hverdagen jo raskere kan vi komme tilbake til det normale.

Vi fortsetter å følge det myndigheter og idretten bestemmer og kommer tilbake med ny info om endringer fortløpende og senest før 1. Juni.
Nyt våren på Skoppum med turer i skog og mark:)

Mvh
Hovedstyret i Skoppum idrettslag

Del dette med vennene dine!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *