Hele 37 jenter var med på den store jentedagen på Skoppum

Søndag 7.april ble den store jentedagen arrangert på Skoppum. Hele 37 spente og engasjerte jenter i alderen 5-10 år møtte opp på idrettsanlegget på Skoppum for å spille fotball. Klubbens klare mål er å få flere jenter med på denne morsomme lagidretten.

Det var en super gjeng som ble møtt av engasjerte voksne som sammen gjorde dette til en flott dag. Vi startet med litt oppvarming, delte inn i ulike grupper hvor alle fikk prøvd å score mål, sende pasninger og leke litt med fotballen. Etter en liten stund ble det servert pølser og brus. Avslutningsvis delte vi opp i litt lag og koste oss resten av tiden. Avslutningsvis fikk alle med seg en smoothie hjem.

Vi ønsker nå å prøve å starte flere jentelag på Skoppum. I løpet av kort tid vil alle få informasjon om når jentene på de ulike alderstrinnene har trening. Vi håper dette ga mersmak og at alle som vil prøve litt til møter opp på en trening for kanskje å få flere gode opplevelser i vårt lokalmiljø basert på våre verdier raushet, trygghet og inkludering gir bode opplevelser. Dersom det var noen jenter som ikke fikk vært med på den store jentedagen i dag, er det bare å hive seg med på treninger utover våren.

Fikk ikke du med deg arrangementet, men vil få et inntrykk om hvordan det var? Gå inn på denne linken og se en film fra den store dagen:)

Tusen takk til alle voksne og vår sponsor Kiwi som bidro til denne dagen for alle jenter i vårt lokalmiljø.

Del dette med vennene dine!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *