28.april er det byttedag, dugnad og hjertestarterkurs

Søndag 28. april møtes vi på idrettsanlegget. Da er det på tide med et av vårens vakreste eventyr – nemlig vårduganden hvor det også vil servers pølser og brus. Arbeidsoppgaver legges ut på nettsiden i forkant av dugnaden.  I år ønsker vi imidlertid å utvide arrangementet litt. I tillegg til å sette vårt flotte idrettsanlegg i stand for masse flott aktivitet arrengerer vi også en byttedag og kurs i hjertestarter.

Byttedag:
Har du utstyr som ikke passer mer, men som kan passe en annen? Vi ber alle se i skuffer og skapog ta med brukt sportsutstyr og treningstøy. Dette vil vi legge frem på noen byttebord så alle som trenger noe kan ta. Vi håper selvfølgelig at man kun tar det man har bruk for kommende sesong så det rekker til flest mulig.

Brukt utstyr og tøy kan tas med på dugnaden eller leveres i forkant til Therese Hansen som bor i Skomakerveien 17. Vi tar imot alt som har med idrett og aktivitet å gjøre, ikke bare fotball. Ski, sykler, skøyer, hoppetau, joggesko osv. er det bare å ta med, så lenge det selvfølgelig er i ok stand og kan brukes videre av andre.

Det som evt. ligger igjen vil bli tatt vare på sånn at man også gjennom sesongen kan si ifra dersom man har behov for noe og få det av meg dersom vi har det liggende ⚽️

Hjertestarterkurs

Skoppum idrettslag har en hjertestarter som vi ønsker flere kan bruke dersom en uheldig situasjon skulle oppstå. Klubben er heldige og har profesjonell kunnskap om dette viktige apparatet. Gjennom dagen vil vi arrangere kurs av bruk av hjertestarter.

Del dette med vennene dine!

Dette innlegget ble publisert i Fotball, Ski, Turn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *